19. marts, Otrdiena
Vārda dienas: Jāzeps
Sākuma lapa » Sabiedrība » PVD aicina pagaidām neiegādāties Beļģijā ražotus Kinder šokolādes produktus
PVD aicina pagaidām neiegādāties Beļģijā ražotus Kinder šokolādes produktus
Autors: Publicitātes materiāls / 7. aprīlis 2022, 17:31
Pārtikas un veterinārais dienests (PVD) ir saņēmis informāciju, ka uzņēmums “Fererro” ir atsaucis no tirdzniecības visus Beļģijas, Arlonas fabrikā laika posmā no 2021. gada 15. oktobra līdz 2022. gada 10. janvārim ražotos “Kinder” zīmola šokolādes izstrādājumus, tostarp tādus bērnu iemīļotus produktus kā “Kinder surprise” šokolādes olas ar rotaļlietām, jo pastāv risks, ka tie varētu būt piesārņoti ar salmonellas baktērijām

Saskaņā ar PVD rīcībā esošo informāciju, iespējami piesārņotos produktus Polijas izplatītājs ir piegādājis arī uzņēmumiem Latvijā, tāpēc PVD ir pieprasījis, bet pagaidām nav saņēmis informāciju no Polijas pārtikas apriti uzraugošā dienesta par konkrētiem produktu nosaukumiem, partijām un uzņēmumiem, kuri tās saņēmuši.

Vienlaikus PVD ir jau uzsācis pārbaudes Latvijas pārtikas izplatīšanas uzņēmumos, kā arī sazinājies ar lielākajiem Latvijas pārtikas tirdzniecības tīkliem, lai pārliecinātos, ka tajos tirdzniecībā nav pieejami Beļģijas fabrikā ražotie “Kinder” zīmola produkti.

PVD aicina patērētājus pirms uzņēmuma “Ferrero” “Kinder” zīmola produktu iegādes, pārbaudīt preces marķējumā, kurā valstī produkts ražots un neiegādāties to gadījumā, ja produkts ražots Beļģijā. Ja patērētājs jau ir iegādājies Beļģijā ražotus “Ferrero” “Kinder” zīmola produktus, aicinām atgriezt tos atpakaļ tirgotājam.



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats