18. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Jadviga, Laura
Sākuma lapa » Sabiedrība » Financial times piedāvā vidusskolām bezmaksas pieeju aktuālākajiem izglītības jaunumiem
Financial times piedāvā vidusskolām bezmaksas pieeju aktuālākajiem izglītības jaunumiem
Autors: BNA / 22. janvāris 2018, 17:14
Izglītības iestādes visā pasaulē, tai skaitā Latvijā, tiek aicinātas izmantot bezmaksas pieeju ietekmīgajam Lielbritānijas laikrakstam “Financial Times” , kas ļauj ik nedēļu saņemt aktuālāko informāciju saistībā ar skolēnu sagatavošanu patstāvīgai dzīvei.


Skolām ārpus Lielbritānijas, kuras mācās 16- 19 gadus veci skolēni, ir iespēja bezmaksas reģistrēties Financial Times vietnē https://enterprise.ft.com/en-gb/secondary-education/international/ , tādējādi palīdzot skolēniem būt informētiem un pārliecināties par jautājumiem, kas saistības ar mācību programmas pamatprasībām.

Skolotāji un studenti atzinuši FT.com kā vērtīgu mācību resursu, savukārt darba devēji apstiprinājuši, ka plašākas vispārīgās zināšanas palīdz izcelt labākos kandidātus.

Tā ir iespēja bagātināt skolu izglītību un palīdzēt sagatavot skolēnus veiksmīgai karjerai.

Vietnē reģistrētas 1400 Apvienotās Karalistes vidusskolas, no kurām 14 000 skolēnu un skolotāju ir pieteikušies un saņem ik nedēļas e-pastu ar atbilstošākajiem jaunumiem viņu studijām.

Pateicoties Tokijas Mitsubishi UFJ bankai un Mitsubishi UFJ financial group atbalstam, šobrīd šī iniciatīvā paplašina visā pasaulē.



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats