19. marts, Otrdiena
Vārda dienas: Jāzeps
Sākuma lapa » Sabiedrība » Valdis Šteins: Veselības aprūpes sistēmas reforma - tautas apzagšanas programma
Valdis Šteins: Veselības aprūpes sistēmas reforma - tautas apzagšanas programma
Autors: Viktors Avotiņš / NRA.lv / 19. janvāris 2018, 10:18
Ģeogrāfijas doktors, viens no Latvijas Tautas frontes iniciētājiem un veidotājiem, LR Augstākās Padomes deputāts, vairākkārt izvirzīts Valsts prezidenta amatam, Valdis ŠTEINS intervijā Neatkarīgajai raksturo ļaunumu ar trīspadsmit galvām (viņš saka – paugām), kuras, viņaprāt, piemīt mūsu valsts pārvaldei un politikai.


- Tevis piesauktā ļaunuma 13 galvu kopums aptver svarīgas valsts darbības jomas un sistēmas. Es teiktu - ja tās pieņemt par ļaunumu, tad valsts normāla funkcionēšana nez vai ir iespējama. Tāpēc iesākumā es tev jautāšu par ļaunumu, bet pēcāk gribēšu dzirdēt, vai tev pret ļaunumu ir arī kāds labums.

- Atgādināšu, ko teicis Lao Še: «Pēdējie divdesmit septiņi gadi bija laupīšanas laiks, taču to nevajadzētu uzskatīt par ļaunu, jo laupīšana liecina par personas brīvību, bet brīvība vienmēr ir bijusi kaķiešu augstākais ideāls.»

Esmu viens no LR Augstākās Padomes deputātiem, kurš dibināja šodienas Latviju kā neatkarīgu valsti. Man nevar būt vienaldzīgs tās liktenis, tas, kas notiek ar manu valsti un tautu. Mēģinu izprast un aptvert, kur un kad mēs kļūdījāmies, kā valsts varēja nonākt kaķiešu rokās. Jā, mēs ar ieročiem necīnījāmies par savu valsti, bet mēs toreiz nezinājām, kas ar mums un valsti var notikt nākamajā brīdī. Neviens mūs nebija iepazīstinājis ar Pasaules Jaunās Kārtības plāniem. Mēs vienkārši centāmies noturēt savu valsti, bet ne jau tāpēc, lai kaķieši pēc tam to nozagtu, izdzītu 500 000 cilvēku un iztirgotu tautas kopmantu kolonizatoriem - investoriem.

Ja ļaunums pārņem tautu, atgriešanās nav iespējama. Ļaunums ir daudzdabīgs, jo aptver dzīvi kopumā, un ļaundabīgs, jo iznīcina dzīvo. Es tikai mēģinu to atsegt un izgaismot, lai redzam, cik tas velns ir melns. Šīs 13 paugas - tā nav ļaunumu hierarhija, bet tikai uzskaitījums. Ļaunumam nav iekšējas hierarhijas jeb prioritātes - tas ir caurlienošs.

- Pirmo starp tām 13 galvām esi nolicis izglītības reformu. Kāpēc?

- Es pats esmu universitātes pedagogs, daudzus gadus apmācīju un audzināju jaunos ģeogrāfijas skolotājus, tāpēc zinu drēbi. Šī reforma ir kvalitatīvi jauns un ļauns pavērsiens. Tā ir jaunās vergapziņas veidošana, kura paredz verga kompetences iegūšanu un bērnu brīvās gribas salaušanu, iedzenot viņu skolā no sešiem gadiem. Doktrīna Nauda seko skolēnam jau ir noziegums pats par sevi, jo tā ir bērnu sadzīšana «skolās - lielfermās», kas ir apziņas kontroles un debilizācijas pasākums. «Skolu un skolu tīkla optimizācija» nav vienkārši mazo klašu un mazo skolu likvidēšana, bet mērķtiecīgs, velnišķīgs, it kā naivs un uz ekonomiju vērsts pasākums, bet notiek tieši pretējais - dārgu «lielfermu» un sporta kompleksu būvēšana.

Kāpēc jānožņaudz mazās skolas? Tāpēc, ka tikai mazās skolās var patiesi izglītoties Cilvēks. Lielās skolās, lielās klasēs izaug pūļa «cilvēks», un tas jau nav cilvēks, bet manipulējams vergs. Ja zinām, ka pasaules praksē ir izkristalizējusies attiecība - ne vairāk kā pieci bērni uz vienu skolotāju, kā arī skolā - ne vairāk kā 100 bērnu, tad redzam, ka šodienas «reforma» ved pilnīgi pretējā virzienā.

Bet pats lielākais ļaunums ir valsts obligātā izglītības sistēma, kura nosaka, ka valsts ir bērna aizbildnis. Skološanas sistēma tika radīta XIX gs. industrializācijas laikā Prūsijā un vēsturē iegājusies kā Prūsijas skološanas sistēma. Mēs jau vairāk nekā 200 gadus bērnu izglītošanas jomā dzīvojam valsts diktatūras apstākļos. Šī sistēma nav mainījusies ne par milimetru. Verdziskā obligātā izglītības sistēma ir jālikvidē. Skola nevar būt iestāde un skolotāji - ierēdņi.

Ļaunuma sastāvdaļa ir arī «skolu nodoklis», kurš ieslēpts kopīgā nodokļu paketē. Vecāki, kuri kādreiz tieši maksāja skolotājiem, tagad maksā caur starpniekiem. Lai skolotāji saņemtu samaksu par darbu, nepieciešams būtu izslēgt no samaksas shēmas starpnieku - valstskorporāciju - ar visām «panckām», t.i., ministriju ar tās struktūrām. Pastāv vienkārši ciniska alkatība, jo viņiem kā valstskorporācijai bērni ir starpvalstu tirdzniecības prece - ražota darba tirgum.

Šodienas reforma domāta arī tautas mankurtizācijai. Te būtiska ir vēsturiskās apziņas veidošana, kura sākas ar melu vēstures mācīšanu un vēstures noklusēšanu. Piemēram, noklusē, ka Latvijas valsts dibināta 1918. gada 30. janvārī. Kādai jābūt izglītības sistēmai, plašāk esmu pamatojis savā darbā Jaunā Izglītības paradigma.

- Kāpēc tu uzskati, ka gan veselības aprūpes sistēmas reformai, gan e-veselības izveidošanai un vadībai nav nekāda sakara ne ar veselību, ne ārstniecību un dziedniecību?

- Jā, tā ir tautas apzagšanas programma ar un caur obligāto apdrošināšanu un sociālo nodokli. Banksteriem nepieciešama stabila naudas tece uz viņu kontiem bankās, bet to visvienkāršāk realizēt ar obligātās veselības apdrošināšanas palīdzību. Veselības aprūpi valstisti sadalīja divos blokos. Pirmais - tiem, kuri maksās apdrošināšanu, otrais - nabagiem, kurus ieliks paliatīvā programmā, līdz ar to pievelkot ķeksīti Pasaules Jaunās kārtības depopulācijas programmā.

Trijstūris te tāds pats kā izglītības sistēmā: valstskorporācijas vergs, kurš jāaprūpē - valstisti - ārsts. Ārsti, dziednieki, medmāsas, sanitāri saņemtu cilvēka cienīgu samaksu, ja mēs viņiem maksātu tieši un neuzturētu visu milzīgo sociālo parazītu, starpnieku slāni. Ārstu - dziednieku sabiedrība ir pašorganizējošs profesionāls sociums, kurš pats noorganizētu veselības aprūpi, kā arī visu tehnisko un medicīnisko infrastruktūru. Jālikvidē tikai vēl «zāļu mafija».

No pirmā skatiena varbūt liekas, ka e-veselības izveidošana ir «nevainīga». Daži naivie ārsti un viņu vēl naivākie pacienti domā, ka tā ir vienkārša stulbo lumpenbirokrātu iegriba kontrolēt slimības lapu apmaksu - neapmaksu. E-veselība, pirmkārt, iecerēta kā jūsu katra - totālās kontroles instruments, otrkārt, kā cilvēku orgānu tirdzniecības datu bāze, ieskaitot bērnu tirdzniecību uz ārzemēm. Jūsu «failā» jeb jaunajā «čekas maisā» būs visi jūsu antropoloģiskie dati, visi jūsu ārstnieciskās izmeklēšanas dati, visas elektroniski izrakstītās receptes un nopirktās zāles, kā arī nenopirktās, bet izrakstītās. E-veselības ideja paredz jūsu totālu kontroli. Ja ārsts jums būs aizliedzis ēst kādu produktu, tad veikalā jūs to nevarēsiet nopirkt, restorānā noteiktus ēdienus un dzērienus nevarēsiet pat pasūtīt. Jūs būsiet elektroniskā slazdā. Programma paredz, ka, apkopojot medicīniskos datus, jūsu patēriņa «groza» datus un izpriecu industrijas datus, sastādīs jūsu kā valstskorporācijas verga «kadastru» ar visu jūsu kā personas tirgus vērtību. Turklāt - jūsu medicīniskie dati un no jums ņemtie bioloģiskie paraugi dos iespēju jūs ietekmēt caur zālēm. Tā nav vienkārši zāļu atkarības radīšana farmaceitiskā biznesa vajadzībai, skatieties dziļāk - ir domāta jūsu ģenētiskā pārkodēšana. Tas ir ceļš uz ģenētisko zombēšanu un jaunā Pēccilvēka jeb Transhumānā cilvēka radīšanu.

- Manuprāt, tu cilvēku uztver kā pasīvu būtni. Vai tiešām cilvēka apziņu ir tik viegli kontrolēt un vadīt?

Pilnu interviju lasiet šīsdienas NRA.



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats