19. marts, Otrdiena
Vārda dienas: Jāzeps
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Bolt paplašina pakalpojumu klāstu – auto koplietošana Bolt Drive
Bolt paplašina pakalpojumu klāstu – auto koplietošana Bolt Drive
Autors: bizness.lv / 5. maijs 2021, 11:52
Rīga, 5. maijs, 2021. gads – Vadošā Eiropas mobilitātes platforma Bolt paplašina sniegto pakalpojumu klāstu ar jaunu servisu – automašīnu koplietošanu Bolt Drive. Izmantojot Bolt lietotni, jaunais pakalpojums sniegs iespēju klientiem īrēt automašīnu īsākiem laika periodiem. Bolt šogad ieguldīs 20 miljonus eiro Bolt Drive ieviešanai Eiropā, maijā sākot ar pilota projektu savā mājas tirgū – Igaunijā.

Bolt ir pirmā mobilitātes platforma Eiropā, kas vienā lietotnē piedāvā automašīnu koplietošanu, kopbraukšanas pakalpojumus, kā arī mikromobilitāti ar skrejriteņiem un elektriskajiem velosipēdiem. Piedāvājot klientiem ātri un ērti īrēt automašīnu viena klikšķa attālumā, Bolt sniedz iespēju iedzīvotājiem būt mazāk atkarīgiem no personīgajām automašīnām un mudina izmantot alternatīvus transporta veidus braucieniem nelielākos attālumos.

Markus Viligs (Markus Vilig), Bolt dibinātājs un vadītājs stāsta: “Personīgie automobiļi ir viens no galvenajiem pilsētas transporta sistēmas problēmu cēloņiem. Tie ir atbildīgi par satiksmes sastrēgumiem, emisijām, kas nonāk vidē, kā arī kopumā aizņem nozīmīgu daļu pilsētas telpas. Bolt misija ir palīdzēt cilvēkiem atteikties no personīgajām automašīnām, nodrošinot labāku alternatīvu.

Lai cilvēki varētu pāriet no auto īpašumtiesībām uz transporta pēc pieprasījuma izmantošanu, mums jāpiedāvā ērtāka, pieejamāka un videi ilgtspējīgāka iespēja, lai mērotu dažādas distances. Šobrīd jau to piedāvājam īsu un vidēju attālumu braucieniem. Bolt Drive tagad piedāvā vēl plašākas fleksibilitātes iespējas, neatkarīgi no tā, vai tas ir brauciens uz tirdzniecības centru vai atpūta nedēļas nogalē. Mūsu klientiem jebkurā laikā būs piekļuve automašīnai, izmantojot to pašu lietotni, kuru viņi jau izmanto skrejriteņiem un kopbraukšanai.”

Bolt Drive ir automašīnu koplietošanas pakalpojums, kas klientiem ļauj kartē redzēt sev tuvākos transportlīdzekļus un rezervēt automašīnu, izmantojot lietotni Bolt. Klienti var uzsākt braucienu, atbloķējot automašīnu ar mobilo tālruni, un pabeigt to jebkur pilsētā, lietotnē norādītajā apkaimē. Lietotājiem nav jāmaksā par autostāvvietu vai degvielu.



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats