19. marts, Otrdiena
Vārda dienas: Jāzeps
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Klajā nācis Enduro viedpulkstenis ar akumulatora darbības laiku līdz pat 65 dienām
Klajā nācis Enduro viedpulkstenis ar akumulatora darbības laiku līdz pat 65 dienām
Autors: bizness.lv / 16. februāris 2021, 15:34
Šodien klajā nācis jauns Garmin viedpulkstenis - Enduro, kas piedāvā nedēļām ilgu akumulatora darbību, tajā pašā laikā ir viegls un izturīgs. Tas īpaši radīts piedzīvojumu meklētājiem un aktīviem ceļotājiem. Pielāgojami enerģijas pārvaldības režīmi un Power Glass saules enerģijas uzlādes ekrāns spēj paildzināt akumulatora darbības laiku līdz pat 65 dienām. Savukārt jaunas taku skriešanas un uzlabotas treniņu funkcijas palīdz izturības sporta veidu cienītājiem trenēties un analizēt savu sniegumu, lai to ikdienas spētu uzlabot. 


“Enduro ir veidots, lai izturētu ikvienu treniņu vai maratonu un lai sniegtu maratonistiem un garo distanču riteņbraucējiem pārliecību, ka viņu pulkstenim ir tikpat daudz enerģijas, cik viņiem pašiem, bet pulksteņa unikālā veselības uzraudzības tehnoloģija palīdzēs sniegumu uzlabot,” stāsta Dens Bartels, “Garmin” pasaules tirdzniecības nodaļas viceprezidents. “Ar Enduro uz rokas ultra distanču sportisti var koncentrēties sacensībām, nevis uz to, vai pulksteņa akumulators spēs tik viņiem līdzi.”

Vieglajam un izturīgajam Enduro viedpulkstenim ir jauna UltraFit neilona siksniņa un pievienojams dimantveida oglekļa pārklājuma titāna ietvars. GPS režīmā pulksteņa darbības laiks ir 70 stundas vai līdz pat 80 stundām, izmantojot saules enerģiju. Enduro paredzēts nerimstošiem sacensību apstākļiem, un tajā ir pieejami dažādi jauni treniņu un enerģijas atjaunošanas rīki, kā arī jau ierastās sporta funkcijas, kas papildinātas tieši izturības sportistu vajadzībām:
    • Trail run VO2 Max funkcija automātiski pielāgojas, ņemot vērā veiktspēju taku skriešanas laikā, kā arī siltuma un augstuma aklimatizāciju. 
    • Papildu drošībai un informētībai ClimbPro Trail Enhancements funkcija fiksē arī datus par skrējēja progresu kalnu nogāžu šķērsošanas laikā. 
    • Ultrarun Activity funkcija ar atpūtas taimeri reģistrē atpūtas vietās pavadīto laiku.
    • Papildinātas enerģijas atgūšanas, ieteikto treniņu un citas funkcijas sportista izturības līmeņa paaugstināšanai, kā arī efektīvai ikdienas veselības un labsajūtas novērošanai.

Enduro aprīkots ar navigācijas un savienojamības funkcijām, tostarp piekļuvi vairākām globālām navigācijas satelītu sistēmām, kas ļauj noteiktu atrašanās vietu labāk nekā tikai GPS. Papildus arī iebūvēti tādi sensori, kā altimetrs augstuma noteikšanai, barometrs laikapstākļu noteikšanai un trīsasu elektroniskais kompass. Kad pulkstenis savienots ar Garmin inReach Mini satelītkomunikatoru, lietotāji var ērti un ātri sūtīt un saņemt ziņas, kā arī dalīties ar savu atrašanās vietu arī ārpus mobilā tīkla pārklājuma.

Pašlaik pieejamie Enduro modeļi tiek piedāvāti mazumtirdzniecības cenu diapazonā no 799,99 € līdz 899,99 €. 

Vairāk nekā 30 gadus “Garmin” atrodas jaunāko GPS navigācijas un bezvadu ierīču izstrādes priekšgalā, un ir radījis ierīces cilvēkiem, kuri vēlas piekopt aktīvu dzīvesveidu. “Garmin” fokusējas uz piecām nozarēm - auto, aviācija, fitness, kuģošana un aktīvā atpūta. Vairāk informācijas “Garmin” virtuālajā preses telpā: https://newsroom.garmin.com/newsroom/.



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats