19. marts, Otrdiena
Vārda dienas: Jāzeps
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Uzņēmēju dienas Latgalē 2020 aicina apmeklētājus iepazīties ar reģiona sasniegumiem jaunā formātā
Uzņēmēju dienas Latgalē 2020 aicina apmeklētājus iepazīties ar reģiona sasniegumiem jaunā formātā
Autors: Publicitātes materiāls / 21. septembris 2020, 15:06
Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) un Rēzeknes pilsētas dome aicina uzņēmējus un ikvienu interesentu apmeklēt Iespēju festivālu “Uzņēmēju dienas Latgalē 2020”, kas šī gada 25.-26. septembrī jaunā formātā norisināsies jaunuzceltajā Olimpiskajā centrā “Rēzekne”.

Šogad Latgales lielāko un nozīmīgāko reģiona uzņēmēju pasākumu piedāvā apmeklēt gan klātienē, gan attālināti, vērojot to tiešsaistē vietnē www.uznemejudienas.lv

Pasākuma apmeklētājiem klātienē būs iespēja iepazīties ar Latgales reģiona un citu Latvijas uzņēmumu piedāvājumu. Īpaši gaidītas un interesantas ir novadu uzņēmēju kopīgi veidotās ekspozīcijas, kas novadniekus vienkopus pulcē zem sava novada simbolikas. Šogad Rēzeknē ar sev raksturīgo produkciju un piedāvājumu iepazīstinās dalībnieki no Balvu, Daugavpils, Līvānu, Ludzas, Preiļu un citiem Latgales novadiem. Tādējādi izstādes apskate ir kā ceļojums, kas sniedz ieskatu par reģionam raksturīgo un rosina vairāk uzzināt un iepazīt.

Abu dienu garumā pirmo reizi pasākumā notiekošajam būs iespējams sekot līdzi tiešsaistē festivāla mājas lapā. Tas ļaus izbaudīt festivāla gaisotni arī tiem, kam līdz Rēzeknei mērojams garš ceļš. Tāpat tiešsaistē būs iespējams video formātā aprunāties ar izstādes virtuālajiem dalībniekiem.

Festivāla  svinīgā atklāšana paredzēta 25. septembrī plkst. 11:00, kurā piedalīsies Latvijas Valsts prezidents Egils Levits, Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs, LTRK prezidents Aigars Rostovskis, Ekonomikas ministrijas valsts sekretārs Edmunds Valantis, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras direktors Kaspars Rožkalns un Latgales plānošanas reģiona Attīstības Padomes priekšsēdētājs, Krāslavas novada domes priekšsēdētājs Gunārs Upenieks.

“Latgale ir vēl neatklāto iespēju zeme, kas ir bagāta ar talantīgiem cilvēkiem, uzticamu izglītības sistēmu un neizsmeļamiem resursiem. Iespēju festivāls “Uzņēmēju dienas Latgalē” ir lieliska iespēja Latgales krāšņo piedāvājumu iepazīt klātienē. Pašiem uzņēmējiem tā ir platforma, kas palīdzēs sagatavoties jauniem izaicinājumiem un nepieredzētiem izrāvieniem,” komentē Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs.

Festivāla pirmās dienas programma uz skatuves turpināsies ar Biznesa forumu, kur uzņēmēji, eksperti un viedokļu līderi diskutēs par tādām aktuālām tēmām kā digitalizācija un tehnoloģijas, to ietekme uz nākotnes nodarbinātību. Forumu noslēgs iedvesmas stāsti, ar kuriem dalīsies un savus sapņus īstenot iedrošinās Rēzeknes uzņēmēji.

Festivāla otrās dienas programma vairāk iepazīstinās ar tūrisma, atpūtas un izklaides iespējām Latgalē, kā arī neatņemamu tā sastāvdaļu - Latgales kulināro mantojumu. Tas programmā tiks iekļauts kā speciāli Iespēju festivālam “Uzņēmēju dienas Latgalē 2020” veidota video meistarklase no Mājas restorāna “Dzīles”, kas ir kultūras zīmes „Latviskais mantojums” nesēja Latgalē un Latgales kulinārā mantojuma tīkla biedrs. Tā saimniece Aina Barsukova piedāvās apgūt ēdiena “Jēra cepetis ar piparmētru mērci un kartupeļiem” gatavošanas prasmes pēc Latgales tradicionālajām metodēm. Šovu vadīs aktieris, mūziķis un ētera personība Kristaps Rasims. Meistarklase tiks rādīta uz skatuves ekrāniem izstādes norises zālē, kā arī tiešsaistē pasākuma mājas lapā.

Plašāka informācija par Iespēju festivālu “Uzņēmēju dienas Latgalē 2020”,  programmu un dalībniekiem: www.uznemejudienas.lv



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats