19. marts, Otrdiena
Vārda dienas: Jāzeps
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Tele2 kāpina apgrozījumu un peļņu
Tele2 kāpina apgrozījumu un peļņu
Autors: bizness.lv / 17. jūlijs 2019, 12:03
Produktu portfeļa attīstīšana un klientu skaita pieaugums gan privātpersonu, gan biznesa klientu segmentos ļāvis vadošajam mobilo sakaru operatoram “Tele2” šī gada pirmajā pusgadā sasniegt 62,7 milj. eiro lielu apgrozījumu, kas ir par 4% vairāk nekā pērn šajā periodā. Uzņēmums turpināja mobilā sakaru tīkla attīstības programmu, pirmajā pusgadā investējot par 300% vairāk nekā aizvadītā gada attiecīgajā laika periodā. 

“Tele2” saglabājis arī augstāko rentabilitātes rādītāju nozarē, kas apliecina uzņēmuma darbības efektivitāti.

“Sekmīgos uzņēmuma darbības rezultātus veicinājuši vairāki faktori. Būtiskākais no tiem – pirmajā pusgadā ieviesām jauninājumus savos produktos, ņemot vērā klientu mobilo sakaru lietošanas paradumus un tirgus attīstības tendences. Otrkārt, pēc jaunākajiem regulatora mērījumu datiem, joprojām esam mobilo sakaru operators, kas saviem klientiem nodrošina ātrāko mobilo internetu Latvijā. Mūsu piedāvātos produktus, tīkla kvalitāti un pakalpojumu pieejamību novērtē mūsu klienti – to skaits pēdējā ceturksnī audzis par aptuveni 15 000,” saka “Tele2” valdes priekšsēdētājs Valdis Vancovičs.  

Uzņēmuma peļņa (EBITDA) pirmajā pusgadā sasniegusi 23,5 milj. eiro, kas ir par 6,6% lielāka nekā pagājuša gada pirmajos sešos mēnešos. 

“Otrais pusgads mums paies 5G zīmē, jo šobrīd aktīvi strādājam pie tā, lai drīzumā varētu iedarbināt pirmās  5G bāzes stacijas un dot lietotājiem iespēju izmēģināt jaunās tehnoloģijas sniegtās priekšrocības. Tāpat  vērību veltam tam, lai nodrošinātu visaugstākā līmeņa klientu apkalpošanu, kā arī arvien jaunākus un modernākus pakalpojumus. Tuvākajā laikā mūsu klientiem būs pieejamas arī jaunas iespējas digitālajā vidē,” atzīt V. Vancovičs. 



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats