23. aprīlis, Otrdiena
Vārda dienas: Georgs, Jurģis, Juris
Sākuma lapa » Biznesa pakalpojumi » Uzņēmumi krīzes laikā ekonomē arī uz telpu uzkopšanas pakalpojumiem
Uzņēmumi krīzes laikā ekonomē arī uz telpu uzkopšanas pakalpojumiem
Autors: BNA / 12. oktobris 2009, 8:32
Ekonomiski nestabilās situācijas rezultātā arvien vairāk uzņēmumi izvēlas savus līdzšinējos telpu apkopējus aizvietot ar uzkopšanas firmām, pamatojot to ar ekonomiju un garantētu kvalitāti, informē SIA “LiiR” valdes priekšsēdētājs Oskars Kopcis.


Pēdējo mēnešu laikā pieaudzis arī uzkopšanas firmas “LiiR” klientu skaits, jo uzņēmumi, kas ierobežoto resursu dēļ atteikušies no apkopējiem un paši ar tīrīšanu galā netiek, vēršas pie tīrīšanas uzņēmumiem, kuru pakalpojumi plašā sortimenta un specializācijas dēļ ir finansiāli daudz izdevīgāki nekā algot šim nolūkam speciālus cilvēkus.

“Izvērtējot tā brīža iespējas, jau laikus atteicāmies no apkopējas pakalpojumiem birojam un salonam, jo tie bija pārāk lieli izdevumi. Tā vietā izvēlējāmies piesaistīt specializētu uzkopšanas uzņēmumu un, līdzīgi kā citās jomās, arī šajā tas atmaksājās ne vien finansiāli, bet arī kvalitātes ziņā. Firma tīrības uzturēšanā izmanto augstāku tehnoloģiju materiālus un tīrīšanas līdzekļus, kas padara gan tīras telpas, gan nepiesārņotu un ekoloģiski tīru vidi,” stāsta “Latinwest” valdes loceklis Gundars Ūdris.

Komentējot šī brīža situāciju “LiiR” valdes priekšsēdētājs Oskars Kopcis norāda: “Nākot pretī saviem esošajiem un potenciālajiem klientiem, kas tieši šobrīd domā par uzkopšanas firmas piesaisti, esam sagatavojuši īpašu piedāvājumu, kas paredzēts uzņēmumiem, kas nevēlas par telpu uzkopšanu tērēt milzīgas summas, tomēr vienlaikus apzinās, ka tīra darba vide ir viens no priekšnoteikumiem motivētiem darbiniekiem un uzņēmuma attīstībai.”

Atsaucoties uz klientu vēlmēm “LiiR” turpina darbu arī pie pārejas uz videi draudzīgāku uzkopšanu. Jau šobrīd izstrādāta dabīgā tīrīšanas metode, ko klienti novērtējuši. “Arvien biežāk viens no pirmajiem jautājumiem, kas tiek uzdots, vēršoties pie SIA “LiiR” ir saistīts ar tīrīšanas līdzekļu ietekmi uz vidi un cilvēku veselību. Mūsu klienti novērtē tīrīšanas kvalitāti sevišķi tad, ja varam nodrošināt ne tikai tīru, bet arī dabisku, ekoloģiski nekaitīgu vidi,” norāda Oskars Kopcis. Pēdējos gados pieaudzis arī to cilvēku skaits, kas ir sevišķi jūtīgi pret ķīmiskām vielām, kuri sirgst ar dažādām alerģijām, tādēļ uzņēmumu vadītāji, kas vēlas nodrošināt saviem darbiniekiem labus darba apstākļus sevišķi piedomā pie uzkopšanas servisa izvēles.


Diskusija par rakstu (2)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats